Reviews

Lees hieronder de reacties van de motorrijders die je voor gingen.

Berichten (165)

5/5 (86)
 
Maurice

Super Fijne rijschool! Mike en Arno heel erg bedankt voor de super fijne en leerzame lessen en het geduld! Heb zeer genoten van jullie, en blij dat we zo snel op het einde nog examen konden doen om vervolgens mijn rijbewijs in 1x te halen!

Jullie zijn 2 geweldige instructeurs!

Mitzy

In een korte tijd alles in een keer gehaald met behulp van deze ervaren kanjers! Correct, ordelijk en meedenkend en als jij ervoor wilt gaan, dan willen zij graag met je daarin mee! In voor een lolletje, maar ook serieus en eerlijk daar waar het moet. Ontzettend blij om hier mijn lessen te hebben mogen volgen! Oftewel een dikke aanrader!

Jordi

Humor, passie en betrokkenheid is hoe je deze rijschool het beste kan omschrijven

Ontzettend leuk om te zien met hoeveel plezier deze mannen hun vaardigheden aan jou als leerling willen overbrengen. Het is hun hobby en dat merk je!

Bas

Vandaag geslaagd voor m'n rijbewijs, echt ontzettend blij mee. 2 maanden geleden begonnen zonder ook maar enige ervaring op een tweewieler, maar dankzij het vertrouwen van Mike en Arno zijn de lessen snel voorbij gevlogen en heb ik het ontzettend naar m'n zin gehad en enorm veel geleerd. Bedankt mannen!!

Peter

Mike en Arno bedankt voor:

- de top lessen

- de tips

- de gezelligheid

- de humor

- de directe feedback

- de koffie

- de koeken

etc...

Super rijschool, uitstekende instructeurs!

 
Pagina 4 van 33

Voeg een review toe!

we stellen je mening op prijs!

1000
Captcha Afbeelding
Powered by Commentics