Reviews

Lees hieronder de reacties van de motorrijders die je voor gingen.

Berichten (174)

5/5 (95)
 
Jeanine

Super ervaring bij deze rijschool. De instructeurs zeggen waar t op staat en waar je aan moet werken om te slagen. Ook als t juist goed gaat geven ze dat aan zodat er niet onnodig (extra) gelest wordt. Fijne mensen, serieus bezig met hun vak gecombineerd met humor! Zeker een aanrader hier je motorrijbewijs te halen!

Marinda

Waarom kan ik geen 10 sterren geven hier? Het is moeilijk voor te stellen dat er een betere motorrijschool is in NL waar de instructeurs met zoveel kennis, inzicht en ook humor lesgeven. Ik weet zeker dat elke keer als ik nu een bocht inga dat de (thevoice-waardige) stem van Mike nagalmt in mn oor: dóóóórkijken!!!! Heel erg bedankt Mike en Arno. Ga jullie nog missen denk ik :)

Hillebrand en Samantha

Samen met mijn vriend hebben we ons motorrijbewijs gehaald bij Damen Motor-Rijopleidingen.

Wat een te gekke rijschool! Beide instructeurs zijn super enthousiast en niks is ze te gek. We gingen elke keer met veel plezier naar de les en kwamen er met een brede glimlach vandaan. Ze geven je goed persoonlijk advies en laten je op je eigen niveau lessen. Ze halen het beste in je naar boven en tillen je vaardigheden elke les weer naar een hoger niveau.

Bedankt Mike en Arno voor de leuke tijd!

Alexander

Les gehad van zowel Mike als Arno, van beide heb ik veel geleerd. Ze herkennen heel goed wat je goed dat en waar je nog aan moet werken en geven bruikbare aanwijzingen / tips, of doen het even voor.

De sfeer voor, tijdens en na de les is heel positief met de nodige dosis humor.

Tijdens de examens (avb en avd) ben ik geen verrassingen tegengekomen, de lessen hebben me hier perfect op voorbereid.

Als je voor een motorrijbewijs wil gaan zou ik dat zeker hier doen.

Ferdinand Sturris

Wanneer je op hun site kijkt staat er ‘je zult versteld staan van de vorderingen na een paar lessen’. Niets is minder waar en dat is volledig te danken aan de deskundigheid van zowel Mike als Arno! Top lessen waarin ze je precies aangeven (of voordoen) hoe het moet. Daarnaast altijd gezellig en ook genoeg humor tijdens de lessen!

 
Pagina 4 van 35

Voeg een review toe!

we stellen je mening op prijs!

1000
Captcha Afbeelding
Powered by Commentics