Reviews

Lees hieronder de reacties van de motorrijders die je voor gingen.

Berichten (148)

5/5 (69)
 
Vincent Van Den Nieuwendijk

Vanmorgen geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Met dank aan Mike & Arno! Ben door deze heren in rap tempo klaargestoomd en met een positief resultaat vanuit Roosendaal terug richting huis. Zowel avb als avd in 1 keer gehaald. De heren zijn recht voor zn raap en altijd eerlijk. Wat soms confronterend kan zijn maar luister goed en doe gewoon wat er gevraagd word dan heb je binnen no time waar je samen zo hard voor werkt! Heren heel erg bedankt voor alle gezelligheid en alle lessen! Kan en ga jullie bij iedereen aanbevelen!! Tot de volgende vrijmibo

Willie

Tja, Mike.. bijna 3 jaar geleden heb ik hier ook een verhaaltje opgezet toen ik geslaagd was voor A1. Nu 3 jaar verder, een motor vakantie en (bonus) ouders rijker. Heb ik besloten om op te gaan voor A.

Mike!! Geweldig hoe veel geduld je weer heb en me weer zo goed als bijgeschaafd heb om mijn A rijbewijs te Halen.

Ik raad iedereen deze rijschool aan, je leert niet alleen motorrijden maar ook: rust te krijgen van binnen, op tijd klaar te zijn, Trots te zijn op jezelf en wie je bent. En natuurlijk de bochten.... En vooral heel belangrijk bij bochten: 'door kijken'. Nou dat leer je wel bij Mike...!! En anders ben je na je les een gehoorapparaat rijker.

Mike je bent een gouden vent! Die een speciaal plekje bij me heeft! (En Corine ook)

En owja niet te vergeten de leuke fantastische motorvakantie die je organiseert ❤️

Nikki Reuter

Ontzettend prettige rijschool. Voor- en na de les gezellig, tijdens de les focus op motorrijden. Zelf vond ik het best vaak (heel) spannend maar mike en arno nemen de tijd voor je en helpen je naar een hoger niveau om vlot en veilig te rijden. Alle examens in 1x gehaald! Ontzettend bedankt Mike en Arno voor jullie aandacht en geduld.

Thijs van der Kooij

Zeer tevreden met de rijopleiding van Mike!! Hele fijne lessen, leuke oefeningen en duidelijke aanwijzingen. De lessen van Mike en Arno zijn heel fijn om te volgen, en er is een juiste afwisseling van plezier en kritische opmerkingen. In 2 maanden het rijbewijs behaald met een goed en veilig gevoel!

JW

vandaag heerlijk geslaagd voor mijn AVD examen. ik ben blij dat ik nu eindelijk ( na een hoop gezeik met het CBR ) kan gaan scheuren met mijn custom Honda VT500c.

ik ben blij dat ik voor Mike en Arno gekozen heb. het halen van het motor rijbewijs was voor mij een hele grote stap in een richting waar ik nogal onzeker over was. maar nu is het allemaal achter de rug en ben ik Mike en Arno zeer dankbaar dat ze mij er doorheen geschopt/geduwd/getrokken/gemotiveerd hebben. ik had meerdere keren even een vonk nodig van Mike en Arno om na een tijd die vonk zelf te kunnen maken.

ik heb een hoop eigen grenzen kunnen verleggen en ga nu met veel meer zekerheid de weg op ondanks dat het een gevaarlijke plek is met al die debielen die zitten te klooien met hun telefoon bijvoorbeeld. of eikels in een dikke Porsche die je er niet tussen willen laten bijvoorbeeld, haha :)

Mike en Arno, bij deze, hartelijk bedankt voor jullie coaching. ik ga dit zeker niet vergeten. tot in de Toko!

 
Pagina 3 van 30

Voeg een review toe!

we stellen je mening op prijs!

1000
Captcha Afbeelding
Powered by Commentics