Reviews

Lees hieronder de reacties van de motorrijders die je voor gingen.

Berichten (164)

5/5 (85)
 
Django

Mike, wat heb ik genoten van de rijlessen van jou! Ben erg blij dat ik voor jouw rijschool heb gekozen. Ookal liep ik afentoe te klooien, je wist altijd de juiste snaar te raken om me naar een hoger niveau te tillen!

De ritjes vanuit de Hoeksche Waard naar Oude-Tonge waren het meer dan waard! Ontzettend bedankt voor de humorvolle opleiding!

Martine Campfens

Wat een feest waren de lessen bij Mike & Arno! ???? Super fijn gereden, leuke vlotte lessen met een realistische kijk en alle aandacht die nodig was.

Beter gae je het niet kriegen! ????

Top!! ????????????????

Remco Blok

Mike bedankt. Elke keer dat ik moest lessen ging ik met veel plezier naar jullie toe. Zelfs als het 30+ graden was en de speciale verrichtingen gingen oefenen op de carpool/ parkeerplaats. Net zo lang tot we het juiste niveau hadden gehaald. En dat was niet voor niks, speciale verrichtingen werd dan ook in 1x gehaald net zoals het afrijden op de weg. Jullie zijn toppers en ik raad dan ook iedereen aan om hier te gaan lessen.

Carina

Fantastische rijschool! Elke keer weer met plezier naar de les en op de motor gestapt door Mike en Arno. Alles in één keer gehaald dankzij jullie kundigheid en vertrouwen. Bedankt voor de leuke, leerzame en ook altijd gezellige lessen

Maurice

Super Fijne rijschool! Mike en Arno heel erg bedankt voor de super fijne en leerzame lessen en het geduld! Heb zeer genoten van jullie, en blij dat we zo snel op het einde nog examen konden doen om vervolgens mijn rijbewijs in 1x te halen!

Jullie zijn 2 geweldige instructeurs!

 
Pagina 3 van 33

Voeg een review toe!

we stellen je mening op prijs!

1000
Captcha Afbeelding
Powered by Commentics