Reviews

Lees hieronder de reacties van de motorrijders die je voor gingen.

Berichten (171)

5/5 (92)
 
Jeffrey

Geweldige rijschool super gastvrij en super leerzame en gezellig rijlessen ik adviseer iedereen dezen rijschool kan niks anders zeggen dan een top motor rijschool hartstikke bedankt voor de geweldige rijlessen ????????????????

joey

Top motorrijschool al zeg ik het zelf.

Ik had 0 ervaring op de weg en met rijden, heb ook geen auto rijbewijs.

Mike en Arno hebben me echt goed geholpen en ze hebben beide hun manier van les geven.

De combo van wat ze me hebben geleerd heeft het me sneller geleerd dan dat we dachten dat ik zou doen.

Alles is bespreekbaar en raad deze rijschool aan voor iedereen die in alle rust wilt leren rijden met of zonder rijervaringen.

Ik zeg doen.

Jeanine

Super ervaring bij deze rijschool. De instructeurs zeggen waar t op staat en waar je aan moet werken om te slagen. Ook als t juist goed gaat geven ze dat aan zodat er niet onnodig (extra) gelest wordt. Fijne mensen, serieus bezig met hun vak gecombineerd met humor! Zeker een aanrader hier je motorrijbewijs te halen!

Marinda

Waarom kan ik geen 10 sterren geven hier? Het is moeilijk voor te stellen dat er een betere motorrijschool is in NL waar de instructeurs met zoveel kennis, inzicht en ook humor lesgeven. Ik weet zeker dat elke keer als ik nu een bocht inga dat de (thevoice-waardige) stem van Mike nagalmt in mn oor: dóóóórkijken!!!! Heel erg bedankt Mike en Arno. Ga jullie nog missen denk ik :)

Hillebrand en Samantha

Samen met mijn vriend hebben we ons motorrijbewijs gehaald bij Damen Motor-Rijopleidingen.

Wat een te gekke rijschool! Beide instructeurs zijn super enthousiast en niks is ze te gek. We gingen elke keer met veel plezier naar de les en kwamen er met een brede glimlach vandaan. Ze geven je goed persoonlijk advies en laten je op je eigen niveau lessen. Ze halen het beste in je naar boven en tillen je vaardigheden elke les weer naar een hoger niveau.

Bedankt Mike en Arno voor de leuke tijd!

 
Pagina 3 van 35

Voeg een review toe!

we stellen je mening op prijs!

1000
Captcha Afbeelding
Powered by Commentics