Reviews

Lees hieronder de reacties van de motorrijders die je voor gingen.

Berichten (171)

5/5 (92)
 
Katinka Christoffers

Een huiselijk en warm gevoel wanneer je binnen stapt. In een niet al te lange tijd met nog een corona stop ertussen mijn rijbewijs kunnen halen. Vanaf nu moet ik die gezellige stemmen die in je helm hoort missen. Gevoel voor humor en goede instructies maken de les. Deze heren hebben een hart voor de cursisten en voor de lessen die ze geven. Ze zijn betrokken, meegaand & willen de beste rijstijl in je naar boven halen. Ik kan niet anders zeggen dat deze mannen kanjers zijn. Ga zo door! Niks op aan te merken. Mike en Arno, bedankt voor alles! Ik ga jullie vast nog zien!

Jannick

Een absolute aanrader voor iedereen die van plan is om het A-rijbewijs te halen. Zowel Mike als Arno is zeer prettig om bij te lessen. Door corona moest er even gewacht worden om door te kunnen met lessen, maar zodra we weer konden gaan, zijn we er ook vol voor gegaan. Binnen no-time mijn rijbewijs, met plezier gehaald!

Het gemis van de stemmen in de helm zal wel even wennen worden.

Hartelijk dank Mike & Arno!

Mitchell

Echt een top rijschool en gerund door 2 hele toffe gasten Mike en Arno met een echte passie voor motorrijden!! Ik ben in begin oktober 2020 begonnen en had eind november mijn rijbewijs al te pakken. Uiteraard moet je er zelf wel hard voor werken maar dankzij deze 2 heren boekte ik iedere les weer vooruitgang zodat mijn uiteindelijk examen datum al snel in zicht kwam. Elke les ging gepaard met de juiste opbouwende kritiek maar vooral ook met een dosis humor waardoor ik mij gelijk thuis voelde bij Damen Motor Rijopleidingen. Ook geen gezeik met les pakketten maar er wordt gewoon eerlijk en oprecht per les gekeken hoe iemand rijd en aan de hand hiervan worden de vervolg lessen en examens ingepland.

Al met al een top rijschool en ergens vond ik het jammer dat het al weer zo snel voorbij ging ????

Ik raad jullie echt bij iedereen aan en hoop jullie snel een keer op de motor tegen te komen

Erica van der Heide

Mocht je op zoek zijn naar een rijschool om te starten met je motor rijbewijs dan zou ik zeggen naar Damen Motor Rijopleidingen!

Zowel Mike de rijschool eigenaar als instructeur Arno werken bij de verkeerspolitie als motor agent, beiden een enorme hoeveelheid rij/verkeers ervaring.

De lessen beginnen ontspannen vanuit de toko, met een bakkie en een praatje.

De begeleiding is top! Beide heren proberen alles uit je te halen en je de benodigde vaardigheden aan te leren.

Het ontbrak mij nog al eens aan zelfvertrouwen, waar ik met de examens in het vooruitzicht toch wel gestrest door raakte.

Ook daar wisten de heren goed mee om te gaan, door het vertrouwen dat Mike in mijn kunnen had en de nodige pep talks is het me gelukt om de examens goed door te komen en heb alles in 1x gehaald.

Na de lessen is er altijd een evalueer momentje met een bakkie of een frisdrankje.. gezelligheid en even lachen.

Ik kijk terug op een mooie leerzame periode! Dank aan de boys!

Absolute aanrader !

Job

Mike super bedankt voor de goede lessen, was altijd leuk en gezellig!

Ik raad jullie bij iedereen aan!

Heel hartelijk bedankt!

 
Pagina 2 van 35

Voeg een review toe!

we stellen je mening op prijs!

1000
Captcha Afbeelding
Powered by Commentics