Reviews

Lees hieronder de reacties van de motorrijders die je voor gingen.

Berichten (171)

5/5 (92)
 
Lia Knoot

Wat kan ik zeggen een rijschool waar met hart en ziel naar je motorrijbewijs wordt gewerkt.

En gewerkt moet er worden maar hoe, met zoveel passie, vakkennis, gedrevenheid, en de nodig humor waar het kan. Zelfs nog wat Flakkeeees geleerd, ik zeg dan ook BUUUTENGEWOON!!

Lorenzo van der Velde

Op advies van meerdere vrienden bij Mike gaan lessen voor mijn motorrijbewijs. Aan alles merk je dat het voor Mike enorm belangrijk is dat je het naar je zin hebt, logischerwijs gaat dan het lessen ook veel soepeler. Vanaf het eerste moment probeerde hij het ijs direct te breken met zijn humor. Mike kan heel direct zijn maar kan zelf ook incasseren.

En wat mooi om te zien hoe Mike zijn motor onder controle heeft, de ervaring spat er vanaf en hij schuwt zeker niet om iets even voor te doen. Kortom iemand die met mensen kan omgaan en verstand van zaken heeft. Mijn laatste les heb ik van Arno gehad, ook hij kwam enorm sympathiek over en weet ontzettend goed de laatste puntjes op de 'i' te zetten. Ik zou iedereen zeker adviseren om hier je motorrijbewijs te halen! Mike en Arno beide ontzettend bedankt!

Danny Blok

Ik heb het genoegen gehad om bij Mike en Arno te leren motorrijden. Dit is een ervaring die ik nooit meer zal vergeten. De uitstekende manier van lesgeven gecombineerd met humor, serieuze kanten maakten het lessen altijd iets om naar uit te kijken.

"Helaas" had ik in een korte tijd mijn roze pasje gehaald. Dit betekende dat ik maar kort met de mannen heb gereden maar de deur staat altijd open (na Corona dan) voor bijvoorbeeld de vrijmibo. De warme kant, de professionaliteit en uitstekende expertise onderscheid deze mannen van anderen.

Nogmaals bedankt! Jullie zijn toppers.

Natasja

Wie had dat gedacht - nog even voor mijn 50ste mijn motorrijbewijs halen. Tja en waar ga je dan heen? Jaren geleden al goede berichten over de rijschool en de instructeur gehoord. Dus de stoute (motor)schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt voor een eerste les. Vol gas de dijken over. De lessen waren iedere keer leuk, leerzaam, uitdagend, grensverleggend, vol humor en met de kracht van de herhaling (daarbij een beproeving t.a.v. het geduld van de instructeurs) maar met het gewenste resultaat!

Terugkijkend waren de oefeningen met snelheid (zoals de uitwijkmanoeuvre) en de bochten (die bij de Philip Morris) mijn favorieten. Vol (zelf)vertrouwen nu zelf op pad met die stem in mijn achterhoofd (voorheen via mijn oortje) die me erop wijst om steeds naar links en rechts te kijken om de situatie vroegtijdig in te schatten en mijn snelheid in te gaten te houden

Kortom, Arno en Mike, ik kan niet anders zeggen; BEDANKT en ik raad een ieder aan bij Damen te lessen!

Job

Super fijne en gezellige lessen gehad met Arno en Mike. Gezellig waar het kan en serieus wanneer het moet.

En bij je examen weet je dat je het kan, anders laten ze je niet gaan.

Voor iedereen een aanrader!

Arno & Mike, bedankt voor de lessen en tot snel!

 
Pagina 1 van 35

Voeg een review toe!

we stellen je mening op prijs!

1000
Captcha Afbeelding
Powered by Commentics