Damen Motor-Rijopleidingen

Het adres om je motorrijbewijs te halen!

Lees Meer

Waarom je hier je motorrijbewijs moet halen!

Expertise

Door een combinatie van jarenlange ervaring met motorrijden en lesgeven en werken bij de verkeerspolitie, zijn wij in staat om snel het maximale resultaat uit jou te halen.

Hoog slagingspercentage

Al vanaf 2012 (oprichting van Damen Motor-Rijopleidingen) hebben wij een hoog slagingspercentage!

Persoonlijke Service

Wij proberen bij elke motorrijder verder te gaan dan het niveau wat vereist is voor het behalen van het motorrijbewijs.

Ons team

Team

Mike Damen

Eigenaar en instructeur

Team

Arno

Instructeur

Over Arno

Sinds 1993 ben ik in het bezit van het motorrijbewijs. Deze heb ik gehaald tijdens mijn periode bij Defensie op de Nederlandse Antillen. Daar bleek een rondje om de kerktoren voldoende te zijn om mij in Nederland gelijk te kunnen verplaatsen op een motorfiets. Na een aantal jaren meer rijervaring te hebben opgedaan door middel van diverse rijvaardigheids- en circuit trainingen heb ik mij ook op werkgebied in 2006 gespecialiseerd in het motorrijden.

In dat jaar ben ik bij de Verkeerspolitie Rotterdam begonnen. Na hier diverse rijopleidingen te hebben gevolgd en jaarlijks aardig wat kilometers te hebben gemaakt, heb ik mijn “rugzakje” aardig kunnen vullen met wat wel en niet mogelijk is met de motorfiets. Ook in mijn vrije tijd mag ik graag een stukje touren en dat maakte dat ik in 2016 de opleiding tot rijinstructeur voor de categorie A en B heb gevolgd. Na het behalen van de benodigde diploma’s ben ik in maart 2017 op freelance basis bij Damen Motor-Rijopleidingen begonnen met het lesgeven. Dit alles naast mijn werkzaamheden bij de Verkeerspolitie Rotterdam, wat ik ook nog met erg veel plezier doe.

Samen met de cursisten naar een succesvol examen toewerken geeft mij enorm veel energie! Als ik daarna dan ook nog via het gastenboek alle positieve reacties terug mag lezen geeft mij dat een voldaan gevoel. Ik kijk er naar uit om nog veel cursisten te mogen begeleiden en mijzelf ook weer verder te ontwikkelen als instructeur. Feedback is altijd welkom!

Onze vaardigheden

Over ons

  • Flexslider
  • Flexslider
  • Flexslider
  • Flexslider

Wat doen we?

We brengen onze kennis en ervaring over op enthousiaste nieuwe (en ervaren) motorrijders. We volgen op de motor zodat we tijdens de rijles direct informatie en demonstraties kunnen geven. Tijdens het leren van de bijzondere verrichtingen krijg je van ons tips en trucs om de motorfiets optimaal onder controle te houden. De rijlessen staan in het teken van ongeval mijdend gedrag, het in een vroeg stadium herkennen van gevaarlijke situaties voor motorrijders. We leren je hierop te anticiperen en op de juiste wijze te handelen om dit gevaar af te wenden.

We begeleiden en coachen jou tot je alles goed beheerst. Doordat we je op een hoger niveau proberen te brengen, dan voor het behalen van het rijbewijs nodig is, is de kans van slagen groter en heb je een prima basis om zelf aan de slag te gaan als motorrijder.

Naast het rijbewijs A bieden we tevens aan:

  • voortgezette rijopleidingen (maatwerk)
  • trainingen aan heropstappers
  • trainingen met betrekking tot angstreductie na bijvoorbeeld een ongeval of valpartij
  • motorvakanties

Neem contact met ons op!

Stuur gerust een berichtje